На українському каналі стався конфуз під час ефіру про Небесну Сотню: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

На українському каналі стався конфуз під час ефіру про Небесну Сотню: опубліковано відео

На українському каналі стався конфуз під час ефіру про Небесну Сотню: опубліковано відео

Під час ефіру про  Небесну сотню  на одному з українських каналів стався конфуз.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Обозреватель.


Нецензурна лексика, яка прозвучала в ефірі "Подробиць тижня" під час спілкування з родичами Героїв Небесної Сотні, є технічним браком.

Про це заявила шеф-редактор телеканалу "Інтер", громадянка Росії Марія Столярова, через слів якої і стався скандал.

"Я спілкувалася по технічному каналу з сусіднім майданчиком. Всі ці слова були звернені до асистента, який довго мене не розумів і для чогось маячив в кадрі. Кнопки були чи то переплутані... Я працюю тільки в прямому ефірі, тому бувають такі накладки і затримки", - зазначила Столярова, додавши, що дуже нервувала через піднятої теми (про те, що розслідування по Майдану буде припинено , - Ред.).


Відео: Grom Inform


Шеф-редактор "Інтера" також заявила, що має намір особисто вибачитися перед усіма родичами Небесної Сотні, які брали участь у прямому включенні з Майдану Незалежності та спілкувалися з журналістом.

"Ми працювали з цією ж компанією, з цими ж людьми рік тому. Я особисто там була, ми особисто знайомі. Непоправна фігня сталася, бо нерви, запара і чотири прямих ефіри одночасно. Ось щось на щось налізло. Це технічна лажа, за яку я особисто поїду вибачатися перед усіма учасниками відкритого майданчика", - запевнила Столярова.

"Зараз цю лажу використовують проти такої одіозної людини, як я. Ви знаєте, що у мене російський паспорт, що я тут два роки працюю. Напевно, це комусь потрібно... Тим, швидше за все, хто не хоче, щоб піднімалися такі-то теми в редакції, і хочуть просто замилити цю історію. Добре, якщо 10 чоловік подивляться це відео, 9 з яких в мене плюнуть, а 10-й все-таки зрозуміє те, про що говорилося в ефірі", - додала Марія Столярова.


У соціальних мережах вже прокоментували ситуацію:




Як повідомляв ONLINE.UA, російський поет Андрій Орлов написав і опублікував новий  вірш, присвячений пам'яті героїв Небесної сотні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?