Гороскоп на 23 лютого
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на 23 лютого

Гороскоп на 23 лютого
Джерело:  online.ua

Риби

Риби в черговий раз переконаються, що їх передчуття дивним чином збуваються. Події дня можуть вас здивувати цікавими деталями і загадковими нюансами, але навряд чи стануть сюрпризом в цілому. Для вас може стати «відкритою книгою» ваш партнер або суперник, ви будете проникливі в оцінці чужих очікувань щодо вас. Для кращого взаєморозуміння варто проявити дипломатичність у спілкуванні з іншими людьми, зокрема, делікатність в тонких питаннях віри, світогляду, цінностей, особистого досвіду.


Водолій

Водоліям доведеться присвятити цей день подоланню чергового блоку перешкод. Вас може підвести самопочуття, ви можете зіткнутися з наслідками чужої некомпетентності, халатності, зради, або з результатами власної неуважності, недисциплінованості, слабохарактерності. Від вас буде потрібна пасивна або помірна активна позиція (вичікування, опір, спостереження). У той же час не завадить готовність до кидка, коли цього вимагатиме ситуація або ваше внутрішнє чуття.


Козеріг

Сьогодні Козерогами рухають віра і наснага. Але обставини (або характер) можуть заважати вам розгорнутися на повну силу і домогтися максимального результату. Вашу рішучість може підточити зсередини сумнів або природна обережність. Не виключені таємні підступи або явна блокада з боку недоброзичливців. Факторами, що перешкоджають повному успіху, можуть стати слабке здоров'я, недостатня адаптація до середовища, брак досвіду, бюрократичні формальності. І все ж підсумки цього дня вас порадують.


Стрілець

День значущий для Стрільців, які прагнуть завоювати або зберегти свої досягнення. Події покажуть, наскільки вірний ваш курс і міцні позиції. Можливий відкат у минуле. Більшості Стрільців не варто розраховувати на незалежність. Ваші плани можуть бути підпорядковані чужій волі, обставинам, професійній, сімейній чи іншій необхідності або обумовлені вашими особистими установками і принципами. Цілеспрямованість варто поєднувати з розсудливістю (цінувати час, берегти здоров'я, піклуватися про репутацію).


Скорпіон

Скорпіони відмінно впораються з будь-яким покладеним на них завданням. Частина турбот вдасться делегувати іншим людям. Це вдалий день для медиків, службовців, військовозобов'язаних, для представників впливових угруповань і структур. Можлива участь у подіях, що мають соціальний, політичний, науковий резонанс, або несуть сенс в зв'язку з вашим особистим майбутнім. Однією з тем цього дня може стати отримання нагород чи поблажок, спонсорство, розподіл ресурсів, проведення захисних або благодійних акцій.


Терези

Атмосфера дня змушує Терезів задуматися про минуле, про таємниці або жертві. Можлива потреба в самоті. Якщо від природи вам не чужа саморефлексія, то сьогодні ви можете заглибитися в дослідження свого характеру, звичок, виховання, у вивчення близького оточення, політичної обстановки, наукових досліджень, з метою знайти витоки деяких повторюваних сюжетів. Якщо підводить здоров'я, варто зробити акцент на психофізіологічних коренях нездужань і можливості щадного гомеопатичного лікування.


Діва

Сьогодні багатьом Дівам притаманні гостинність, чутливість, доброта, великодушність. Можливий ностальгічний настрій, почуття провини або незавершеності. Якщо у вас м'який характер, не завадить бути трохи твердіше і вчасно говорити «ні» (в тому числі, найближчим людям). У той же час є ймовірність зарозумілості, самообману, завзятості в помилках, фанатизму. Не виключено ідеологічне розмежування в родині, спільноті. Свої переконання краще демонструвати не в формі гасел, а у вигляді вчинків.


Лев

Мотивом для діяльності Левів може стати співчуття, милосердя. Не виключено, що з цієї причини вам доведеться розширити розуміння законів і правил, порушити твердий розклад, відступити від особистого або професійного «кодексу честі». Допомогу сьогодні краще робити не співчуттями, а вчинками, які приносять реальну користь. Ви можете пожертвувати непотрібною річчю або сумою грошей, дати комусь притулок. Можливо, в подіях зіграє роль річ «зі значенням» (пам'ятне фото, подарунок, талісман).


Рак

Раки схильні бути патріотами, але в силу різних обставин в душі багатьох Раків боротимуться патріотизм і космополітизм. Родинні почуття, вплив близького оточення, симпатії до «віри батьків і дідів» можуть вступити в протиріччя з вашою професійною етикою чи загальним життєвим досвідом. Ймовірний ряд розчарувань. Незважаючи на можливу хиткість духовної платформи, на практиці ви діятимете впевнено і навіть з ентузіазмом, зможете досягти успіху в задуманих справах і отримати бажане.


Близнюки

Для Близнюків буде важливим відчуття причетності до сім'ї, колективу. Можливий підвищений інтерес до національних традицій, історії, з ухилом в ідеалізацію або в неприязнь. Не виключено, що вам доведеться проявити більше уваги до близьких або дому, до сімейної таємниці, принести свої плани в жертву родинним зв'язкам. Далеко від рідних місць і близьких людей посилиться ностальгія. У відносинах отримає додаткову силу глибинний резонанс світоглядів, за його відсутності вище ймовірність конфліктів в парі.


Тілець

Для Тельців ця доба може стати днем ​​розваг або активної участі в спільній справі. День підходить для відвідування масових заходів. Можлива зустріч з давніми знайомими. Особливою привабливою силою в ваших очах може володіти окрема людина, або клас, соціальна група. У Тельців-батьків може з'явитися додаткове почуття гордості за дітей, або нова надія в зв'язку з їх даруваннями, навчанням, роботою, життєвими планами. Можна зміцнити подружню згоду, любовну прихильність.


Овен

Поведінку Овнів сьогодні визначить почуття обов'язку або якась необхідність. Можливо, вам доведеться виконати частину чужих обов'язків, допомогти хворим або тим, хто потрапив у біду. День підходить для проходження комісії, для вирішення глобальних завдань або виділення їх ключових деталей. Може знову бути порушене важливе питання юридичного, професійного, медичного, морального характеру. Це особливо ймовірно, якщо ви зібралися за кордон або вже перебуваєте далеко від дому, міняєте місце служби або проживання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?