У Росії розкрили давню мрію Путіна в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії розкрили давню мрію Путіна в Україні

У Росії розкрили давню мрію Путіна в Україні
Джерело:  apostrophe.ua

У Росії розкрили давню мрію президента РФ Володимира Путіна в Україні.
Про це розповів російський журналіст, політолог і публіцист Андрій Піонтковський в інтерв'ю Апострофу, передає ONLINE.UA.
Піонтковський розповів, чи можливо реальне виникнення "третього Майдану", тема якого так активно розкручується російськими ЗМІ.
"Ви правильно помітили, що в останні дні ці події стали темою №1 в російській пропаганді. Але як завжди факти нею перекручуються, а інформація висмоктується з пальця. Російська пропаганда зараз досить простодушно видає себе, підтверджуючи, що цей так званий "третій Майдан" насправді є давньою мрією Путіна", - сказав він.
"Адже в умовах війни силове повалення державних структур стане справжнім розвалом держави і величезним подарунком агресору. Упевнений, що в Україні це прекрасно розуміють, і, незважаючи на всі труднощі, на величезне розчарування суспільства, на таку авантюру як "третій Майдан" українці не підуть", - додав політолог.
Як повідомляв ONLINE.UA, російські ЗМІ спіймали на неправдивій інформації про події на Майдані Незалежності в Києві 20 лютого, в день жалоби за Небесною сотнею.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?