Кличко може провести бій-реванш із Ф'юрі в липні
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кличко може провести бій-реванш із Ф'юрі в липні

Кличко може провести бій-реванш із Ф'юрі в липні

Виконавчий директор промоутерської компанії братів Кличків Том Леффлер заявив, що бій-реванш між чемпіоном світу за версіями WBA, WBO і IBO в суперважкій вазі британцем Тайсоном Ф'юрі і колишнім володарем цих поясів українцем Володимиром Кличком відбудеться в період з травня по липень включно.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"Бій відбудеться в травні, червні, або, можливо, навіть в липні. Зараз ми намагаємося звести всі пазли воєдино - арени, британського PPV, німецького телебачення, НВО. Але бій відбудеться в часовий період з травня по липень", - повідомив Леффлер.
Як відомо, в листопаді 2015 року Володимир Кличко поступився в титульному бою британцеві Ф'юрі за очками і втратив всі свої пояси чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO. У разі, якщо Кличко переможе Ф'юрі, він не зможе повернути собі один з титулів, позаяк британець бву позбавлений титулу IBF.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?