Російський політик попередив про нову загрозу Путіна для України
Категорія
Політика
Дата публікації

Російський політик попередив про нову загрозу Путіна для України

Російський політик попередив про нову загрозу Путіна для України
Джерело:  news.liga.net

Російський підприємець і політик Костянтин Боровий розповів про перспективи боротьби Росії та України у світлі появи у Росії турецького і сирійського фронта.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЛІГА.net.
"Таке враження, що в Кремлі планують посилення на українському напрямку. Є інсайдерська інформація щодо концентрації озброєнь, появи в Донецьку російського спецназу. Це непряма інформація, звичайно, але все ж вона є", - заявив Боровий в інтерв'ю.
Костянтин Боровий розповів, що президент Росії Володимир Путін хоче підтримувати у населення Росії стан психологічної мобілізації проти зовнішнього ворога. Оскільки російський уряд почав розуміти, що захист президента Сирії Башара Асада безперспективний, незабаром росіяни можуть призупинити дії в Сирії.
"Amnesty International вже відреагувала на бомбардування російською авіацією. Росія попереджена, і, наскільки я розумію, їм потрібно звідти хоча б тимчасово виходити", - пояснив політик.
Таким чином, якщо Росія покине фронт в Сирії, ситуація на Донбасі може загостритися.
Як повідомляв ONLINE.UA, американський журналіст Зак Бічам зробив прогноз щодо війни на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?