Відомий політик детально розповів про майбутній розпад Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Відомий політик детально розповів про майбутній розпад Росії

Відомий політик детально розповів про майбутній розпад Росії
Джерело:  news.liga.net

Відомий російський політик Костянтин Боровий розповів, що через руйнівну політику президента РФ Володимира Путіна Росія може розпастися на окремі держави.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ЛИГА.net.


"Перед тим, як неефективна держава перестає існувати, вона стає спочатку бідною, а потім починає дробитися. І стримати цей процес не можна, тому що регіони починають розуміти вигоду від існування окремо від інших. Ніхто не буде довго і на шкоду собі підтримувати Кремль. Як це було, наприклад, під час розпаду СРСР", - розповів політик в інтерв'ю.


На думку Костянтина Борового, Далекий Схід Росії може в короткі терміни стати економічно незалежним і захотіти відокремитися. Корея, Китай і Японія можуть в цьому йому допомогти. Відносно інших регіонів Росії, Боровий відмітив Якутію, Бурятію, Татарстан і Урал, - регіони, які мають свої власні традиції, і тому найбільш схильні до сепаратізаціі.


Також політик додав, що центральні та південні регіони Росії просякнуті имперством і захочуть залишитися в "російській Росії" без домішок кавказької і азіатської національності.


"Імперців не влаштовує політика Кремля через відсутність жорсткого управління і жорсткого контролю внутрішньої міграції і дотуванням "неросійських" регіонів", - пояснив свої висновки Боровий.


Як повідомляв ONLINE.UA, відомий російський музикант  Олексій Лебединський заявляв, що Росії наступає кінець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?