Один із лідерів збірної України поїхав до Росії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Один із лідерів збірної України поїхав до Росії

Один із лідерів збірної України поїхав до Росії
Джерело:  fcdnipro.com

Нападник дніпропетровського Дніпра і національної збірної України Євген Селезньов завершує свої виступи за український клуб і перебирається до Росії.
Про це стало відомо FCDNIPRO.COM з власних джерел, передає ONLINE.UA.
Повідомляється, що форвард вже залишив розташування Дніпра в Туреччині, де клуб проводить збори. Вихованець Шахтаря і гравець Дніпра виступатиме в краснодарській Кубані. Угода з 30-річним нападаючим збірної України розрахована на рік з можливістю продовження ще на сезон. Гравець буде виступати в новому клубі під 10-м номером. Селезньов приєднається до команди на зборах у Кисловодську.
Євген Селезньов перейшов у Дніпро з донецького Шахтаря в 2009 році, але через два сезони повернувся назад до Донецька. Другий прихід гравця в дніпропетровський клуб відбувся в 2012 році. У нинішньому сезоні нападник зіграв 16 матчів, забив 10 голів і віддав 4 гольові передачі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?