Скандал навколо "Інтеру": на каналі зробили заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал навколо "Інтеру": на каналі зробили заяву

Скандал навколо "Інтеру": на каналі зробили заяву
Джерело:  Інтер

Керівництво телеканалу "Інтер" зробило офіційну заяву про те, що не має стосунку до виробництва програми "Подробиці тижня", в прямому ефірі якої стався конфуз.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт телеканалу "Інтер".
"Телеканал" Інтер "обурений інцидентом, що стався в прямому ефірі програми "Подробиці тижня" від 21 лютого 2016 року. Телеканал заявляє, що не має ніякого відношення до виробництва цієї програми. Ця програма, як і весь інформаційний продукт, що виходить в ефірі телеканалу "Інтер", виробляється компанією "Національні інформаційні системи", - йдеться в заяві від "Інтера".
Також в заяві сказано, що "НІС" повністю самостійний у плануванні та виробництві своїх програм, а також в здійсненні кадрової політики. І вся відповідальність за відповідність створених програм стандартам якості і вимогам законодавства України лежить на "НІС".
"Відповідно заявляємо, що випусковий редактор програми "Подробиці тижня" Марія Столярова є співробітником компанії "НІС" і ніколи не працювала на телеканалі "Інтер". І телеканал не може нести відповідальність за дії осіб, які не є його співробітниками", - повідомляє "Інтер".
Заява "Інтера" завершується повідомленням про те, що ТОВ "НІС" були пред'явлені претензії і вимога негайного роз'яснення інциденту і гарантії того, що подібне більше ніколи не повториться в ефірі.
Як повідомляв ONLINE.UA, Служба безпеки України займеться перевіркою діяльності скандального шеф-редактора Марії Столярової.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?