Гороскоп на 24 лютого
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на 24 лютого

Гороскоп на 24 лютого
Джерело:  online.ua

Риби

Рибам не важко буде знайти допомогу, захист, страховку. Важливо зайняти правильну позицію в партнерстві. Між вами і іншими людьми сьогодні можливе розуміння з півслова, особливо при схожості цілей, світоглядів. Але крім цього, вам необхідно поважати партнера, цінувати його таланти і успіхи як свої. Сьогодні вдалі рівноправні союзи, а також навчання під керівництвом більш досвідченої, авторитетної людини. Якщо керівник ви, варто пам'ятати про покладену на вас відповідальність, в тому числі моральну.


Водолій

Водоліям не варто боятися труднощів і напруги сил. Цей день підходить для подолання внутрішніх бар'єрів і зовнішніх небезпек, дарує потрібне натхнення і мужність для дій в нештатних ситуаціях. Відповідний момент для технічних і медичних маніпуляцій, складних робіт. Підкорена вершина, взята перешкода в результаті виявляться для вас набагато приємніше легкої перемоги. Частина успіху може залежати від особливостей обстановки, що склалася, якості інструментів і техніки, кваліфікації помічників.


Козеріг

Козерогів чекає година торжества. Залежно від обстановки, ви реанімуєте свою репутацію або підвищите свої колишні результати. Можливе отримання довгоочікуваного визнання, нагороди. Впевнена перемога над обставинами додасть вам бадьорості та оптимізму, якщо ви трохи розчарувалися в собі або в обраному напрямку. Найкращі результати будуть досягнуті в знайомій справі, якій ви тепер здатні надати додаткового масштабу і розмаху. Можливо, на ваш бік повернуться колишні прихильники.


Стрілець

Для Стрільців сьогодні має велике значення особистий авторитет, зразок, на який потрібно рівнятися. Ситуації дня можуть стати іспитом на професіоналізм або на вірність ідеалам. У виборі способу дій, поряд з матеріальними потребами і кар'єрними планами, можуть грати роль ваші духовні потреби. Якщо заповітна мета, незважаючи на всі зусилля, почала віддалятися, не варто розглядати паузу як вирок очікуванням, позаяк нагода повернутися і завершити розпочате вам ще обов'язково випаде.


Скорпіон

Для Скорпіонів це день удачі, щасливого збігу обставин. Ділові та інші ризики будуть виправдані. Моральна, фінансова або технічна підтримка, яку ви отримаєте, може перевищити ваші очікування. Можна повернутися до призупиненого перспективного проекту. Сильною стороною багатьох Скорпіонів буде технічна віртуозність, або підвищена здатність до навчання практичним прийомам. Педагогічний талант дозволить багатьом представникам знака бути «граючими тренерами», забезпечуючи учням наочні уроки майстерності.


Терези

День порадує Терезів, не наділених великими амбіціями і схильних залишитися в тіні. Якщо ви належите саме до них, найкращою нагородою для вас стане робота сама по собі, а ваші досягнення оцінить по достоїнству лише вузьке коло експертів. Ви можете великодушно допомагати іншим, працювати на загальне благо, проводити скрупульозні дослідження, займатися прихованою технічною стороною проекту. Амбітним Терезам з великою ймовірністю доведеться сісти на «лаву запасних» і спостерігати за успіхами інших гравців.


Діва

Дівам зірки дарують прекрасну можливість розвинути свої виграшні якості, а також зміцнити особистий авторитет, підтвердивши гучні заявки реальними справами. Багато Дів проявлять задатки керівників, покажуть високий рівень майстерності в бізнесі, менеджменті, спорті, дресурі, водінні, в будь-якій технічній або науковій діяльності. Якщо ви ліниві, не честолюбні, віддаєте перевагу ролі виконавця, уникаєте важкої роботи, результати будуть скромними, але грубих помилок і провалу можна не побоюватися.


Лев

У Левів є шанс примножити доходи, поправити приватний або сімейний добробут. День підходить для розвитку сімейного бізнесу, проведення різних робіт по ремонту і розширенню житла, території, виробничих площ. Для здійснення цих та подібних цілей можуть знадобитися додаткові потужності, фінансові резерви або робоча сила. Вкладення окупляться, якщо ви використовуєте їх негайно, в іншому випадку загальмований процес може почати гальмувати реалізацію інших планів.


Рак

День надає Ракам поле для активності і відмінні можливості показати себе в справі. Якщо ви не ліниві і вважаєте за краще не упускати свій шанс, вас чекає удача зараз і непогана перспектива в майбутньому. Сьогодні ви можете успішно подолати споруджені на вашому шляху бар'єри, в тому числі, бюрократичні, відшліфувати і продемонструвати свої ділові, управлінські, бойові якості. Можливі успіхи в бізнесі, спорті, фрілансі. Виглядають багатообіцяюче будь-які індивідуальні ініціативи.


Близнюки

Близнюкам належить довести на ділі свою відданість, працездатність, готовність прийти на допомогу. Не виключено, що для цього вам знадобиться володіти цілим комплексом корисних умінь. Сьогодні може вимагати зусиль ремонт або інший домашній захід, складна виробнича ділянка. В ваші завдання може входити прибирання, догляд за хворими, утримання тварин. Якщо вас не влаштовує підлегле становище, активна позиція допоможе подолати залежність, хоча б на психологічному рівні.


Тілець

Тельці сьогодні щасливі і не залишаться без підтримки. День обіцяє відмінні умови для спільної роботи (ділового співробітництва, спаринги, об'єднання зусиль в будь-якій сфері), дозволяє відновити партнерство, знайти помічника з господарських та технічних питань. Хороший результат отримають бізнесмени, менеджери, військові. Може повернутися інтерес до якого-небудь захоплення, прикладної творчості, спорту. Якщо роботи не надто багато, не варто забувати про підтримку форми (здоров'я, тренування).


Овен

У Овнів на порядку денному робота, служба, чергова серія клопоту. Прекрасний день для придбання, вдосконалення та практичного застосування корисних навичок, як професійних, так і побутових. Можна приділити більше уваги спорту, відпрацюванню бойових прийомів, відточити володіння інструментами, зброєю. Плідний день для Овнів, чия професія відноситься до групи ризику, наприклад, медиків швидкої допомоги, рятувальників, водіїв. Обіцяє хорошу віддачу бізнес, спрямований на надання різних послуг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?