Директора радіо "Шансон" спіймали на антиукраїнських висловлюваннях: опубліковано відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Директора радіо "Шансон" спіймали на антиукраїнських висловлюваннях: опубліковано відео

Директора радіо "Шансон" спіймали на антиукраїнських висловлюваннях: опубліковано відео

Всеукраїнський союз ветеранів АТО спільно з громадськими активістами відвідав директора «Радіо Шансон» Анатолія Євтухова, щоб переконати того припинити трансляцію московського медіа-контенту на своїй радіостанції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на на заяву Всеукраїнського союзу ветеранів АТО, опубліковану в Facebook.
"Як відомо, «Радіо Шансон» є однією з найбільш одіозних радіостанцій, пропаганда «русского мира» є її концепцією. Справа не в тому, що їм не вистачає українського контенту, а в тому, що місією цього радіо є оспівування ГУЛАГу РФ, і все це подається нам під краденою у французів романтичною назвою «шансон». На превеликий жаль, директор підтвердив наші найгірші очікування. Він виявився затятим московським патріотом і заявив, що буде відстрілюватися від українських патріотів", - йдеться в повідомленні.
У союзі ветеранів вважають, що фільми і пісні окупантів створюють потужну асоціативну основу для московської пропаганди і підривної діяльності в Україні.
"Ми вимагаємо від Кабміну приєднати до списку товарів, вироблених в РФ, які заборонені до постачання в Україну, всю відео і аудіо продукцію РФ, в т.ч. ту, за яку передбачена сплата коштів в РФ за "авторське право", - наголошується в заяві спілки ветеранів АТО.




Раніше повідомлялося, що ватажка ДНР Олександра Захарченка «міністерство оборони» нагородило особистою вогнепальною зброєю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?