Bentley представила оновлений Mulsanne: опубліковані фото
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Bentley представила оновлений Mulsanne: опубліковані фото

Bentley представила оновлений Mulsanne: опубліковані фото
Джерело:  Мотор.ru

Британська компанія Bentley представила оновлений седан Mulsanne, публічна прем'єра якого відбудеться в березні на Женевському автосалоні. Тепер модель буде випускатися і в подовженою модифікацією.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Компанія Bentley представила оновлений седан Mulsanne, у якого тепер з'явилася подовжена модифікація. Публічна прем'єра флагманської моделі британської марки відбудеться в березні на Женевському автосалоні.



Розмір колісної бази подовженого седана, який отримав назву Mulsanne Extended Wheelbase (EWB), збільшився з 3266 до 3516 міліметрів. Простір для ніг задніх пасажирів зросла на 250 міліметрів. Покупці зможуть замовити спеціальні складні столики, «щоб мати можливість працювати під час їзди». Задній пасажирський відсік отримав окремий панорамний дах.


Крім того, у Bentley Mulsanne EWB з'явиться модифікація з п'ятимісцевим салоном, де чотири задніх пасажири сидітимуть навпроти один одного. Така версія отримає назву Grand Limousine by Mulliner і випускатиметься лише на спецзамовлення.





Оновлений Bentley Mulsanne обзавівся модернізованим шасі з активними опорами двигуна і доробленими втулками. Седан також отримав вдосконалену пневматичну підвіску і поліпшену систему рульового управління. Нарешті, на Mulsanne встановлюватимуться нові покришки, розроблені спільно з Dunlop, завдяки яким рівень шуму в кабіні зменшився наполовину.


Лінійка моторів оновленої моделі залишилася колишньою. Стандартний Mulsanne і Mulsanne EWB оснащені 6,75-літровою твін-турбо «вісімкою», що розвиває 512 кінських сил та 1020 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач компанії ZF.


На «зарядженій» модифікації Speed цей мотор видає 537 сил і 1100 Нм. Такий седан здатний набирати першу "сотню" за 4,9 секунди, а його максимальна швидкість складає 305 кілометрів на годину.


Bentley Mulsanne отримав новий мультимедійний комплекс із семидюймовим сенсорним дисплеєм, вдосконаленим навігатором, системою MirrorLink, а також з підтримкою інтерфейсу Apple CarPlay і Android Auto. Клієнти зможуть замовити 19-канальну 2200-ватну стереосистему Naim з 20 динаміками.




Для задніх пасажирів доступні знімні 10,2-дюймові планшетні комп'ютери, що працюють на базі Android, з вмонтованими фронтальними камерами для проведення відеоконференцій.
Продажі оновленого Bentley Mulsanne стартують влітку 2016 року. Вартість седана поки не уточнюється.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що компанія Volvo представила новий універсал V90.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?