Глава поліції Вінниці потрапив у скандал через Росію
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава поліції Вінниці потрапив у скандал через Росію

Глава поліції Вінниці потрапив у скандал через Росію
Джерело:  ТСН

Главу Національної поліції України у Вінницькій області Антона Шевцова і його дружину звинувачують у проросійських поглядах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
В акаунті соцмережі Шевцова знайшли спільне фото з боксером і депутатом Держдуми Миколою Валуєвим, а також фото поліцейського на тлі будівлі з російським прапором, фото його дітей біля військового автомобіля з російськими номерами.


"Мені подобається Валуєв як спортсмен", - прокоментував Шевцов фотографію з Валуєвим.
Щодо інших фотографій поліцейський сказав, що вони були зроблені під час військового параду в травні 2013 року.
Дружина глави Нацполіції у Вінницькій області на своєму акаунті в соцмережі підписана на групи під назвами: "Клуб друзів Путіна", "Антимайдан" і "Русский мир" за Путіна", а також активно ставить лайки під записами, що підтримують агресивну політику президента Росії Володимира Путіна.




Начальник відділу комунікації вінницької нацполіції Анна Олійник розповіла, що Олена Шевцова проживає в Севастополі, і сторінка в соцмережі справді належить їй, але вона була зламана.


"Його дружина займається вихованням дітей і не пише постів. Сторінка справді її, але вона зламана. Я цих подробиць не знаю. Факт в тому, що сторінка зламана однозначно для того, щоб очорнити пана Шевцова", - пояснила вона.


Але дізнатися, коли саме був зламаний акаунт, не вдалося. І сімейні фотографії з відпочинку публікувалися на сторінці і після початку появи проросійських записів. При цьому сторінка Шевцової довгий час була відкрита для всіх користувачів, але після початку скандалу через вміст сторінки доступ обмежився тільки до друзів.



"Як начальник повідомляв на прес-конференції, він планує перевести сім'ю до Вінниці. Він проживатиме тут з дітьми. Ми розцінюємо це як провокацію з метою кинути пляму на його репутацію", - додала Анна Олійник.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стався скандал на "Інтері" з образою героїв Небесної сотні в прямому ефірі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?