Російські ЗМІ розкрили деталі вбивства Нємцова
Категорія
Політика
Дата публікації

Російські ЗМІ розкрили деталі вбивства Нємцова

Російські ЗМІ розкрили деталі вбивства Нємцова
Джерело:  Нова газета

У кримінальних колах Москви в серпні 2014 року був оголошений своєрідний "тендер" на вбивство опозиційних діячів Бориса Нємцова, Михайла Ходорковського, Ксенії Собчак і Олексія Венедиктова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Нову газету.
"Коли є небажаний об'єкт, чиє існування псує життя "правильним людям", в середовищі тактичних бойових груп, що окопалися в Москві, кидається клич: такий-то за стільки-то. Далі: хто перший встиг - тому і гроші", - так автори матеріалу пояснюють значення "тендеру".
Вартість "тендеру" склала 15 млн руб, але після провалу на Великому Москворецькому, коли заарештували кілера, "тендер" зняли.
Захист обвинувачених у вбивстві заявляв громадськості, що Борис Нємцов був убитий не через політику, а через релігію.
"Це - брехня. По-перше, згідно зі свідченнями підозрюваних, готувати вбивство вони почали задовго до січневого розстрілу співробітників французького журналу, а по-друге, підозрювані, пояснюючи свої мотиви, вказували послідовно наступне: Нємцов був опозиціонером, який готував "якийсь марш", по-друге, він підтримував Україну, по-третє, перебував "на утриманні у Обами", по-четверте, лаявся на лідера Росії", - йдеться в статті Нової газети.
Але ще ряд питань по цій справі залишаються відкритими.
Як повідомляв ONLINE.UA, була оприлюднена частина доповіді опозиційного політика Іллі Яшина про Чечню і "кадировців" на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?