За минулу добу зафіксовано 56 обстрілів позицій українських військ - штаб АТО
Категорія
Політика
Дата публікації

За минулу добу зафіксовано 56 обстрілів позицій українських військ - штаб АТО

За минулу добу зафіксовано 56 обстрілів позицій українських військ - штаб АТО

Обстановка в зоні проведення АТО залишається напруженою - за минулу добу зафіксовано 56 обстрілів позицій українських військ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.


"За минулу добу зафіксовано 56 обстрілів позицій українських військ. З них 35 на Донецькому напрямку і 21 на Маріупольському. Після опівночі активність ворога значно зменшилася. Російські найманці продовжують нехтувати мінського угодами і вести вогонь з мінометів", - йдеться в повідомленні.


Повідомляється, що на маріупольському напрямі під мінометний обстріл потрапили українські опорні пункти поблизу Мар'їнки, Гнутове і Чермалик.


Позиції ЗСУ поблизу Мар'їнки, Зайцеве, Майорського, Новоселівки, Авдіївки, Дослідного, Пісків, Новгородського бойовики обстрілювали з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, з зенітної установки вівся вогонь поблизу Красногоровки.


Також бойовики вели по українським силам в районі Мар'їнці, Дослідного і шахти Бутівка снайперський вогонь.


У штабі АТО відзначили, що в деяких випадках українські бійці відкривали у відповідь вогонь з гранатометів і стрілецької зброї.

Раніше повідомлялося, що 24 лютого найманці Росії 28 раз  відткривали вогонь по позиціям українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?