Прихильники ІДІЛ погрожують Цукербергу і Дорсі
Категорія
Світ
Дата публікації

Прихильники ІДІЛ погрожують Цукербергу і Дорсі

Прихильники ІДІЛ погрожують Цукербергу і Дорсі
Джерело:  NV

Прихильники терористичної організації Ісламська держава випустили відео з погрозами на адресу засновників Twitter Джека Дорсі й Facebook Марка Цукерберга.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новое время.

25-хвилинний ролик розповсюдило угруповання, яке називає себе "синами армії халіфату", через соціальну мережу Telegram. У ньому Цукербергу та Дорсі загрожують "відповісти" на зусилля Facebook і Twitter з блокування облікових записів екстремістів.


«Щодня ви оголошуєте про закриття наших облікових записів. Це все, на що ви здатні? Ви нам не рівня. Якщо ви закриєте один акаунт, ми у відповідь відкриємо 10 і скоро зітремо ваші імена, коли видалимо ваші сайти», - йдеться в тексті відео.


У ролику показані хакери, які зламують сторінки в соціальних мережах, і через них поширюють екстремістську інформацію. Терористи стверджують, що зламали вже понад 10 тисяч індивідуальних сторінок і більше 150 облікових записів у Facebook, а також понад 5 тисяч - в Twitter.


Представники обох компаній поки ніяк не коментують цей інцидент.


Раніше повідомлялося, що і  Білому домі Росію звинуватили  у втручанні в громадянську війну в Сирії, а також закликали припинити прикривати свої дії боротьбою з угрупованням Ісламська держава.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?