На Донбасі захопили російську зброю: з'явилися фото і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

На Донбасі захопили російську зброю: з'явилися фото і відео

На Донбасі захопили російську зброю: з'явилися фото і відео

Сили АТО поблизу Зайцевого захопили і вилучили велику кількість озброєння терористів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
"Майже добу тривав бій поблизу с. Зайцеве, що в Донецькій області. Вже місяць ця гаряча «нульова» ділянка фронту, яку захищає окрема мотопіхотна бригада, щодня потрапляє в зведення штабу АТО.
Один з підлеглих бригаді батальйон прийняв штурмове зіткнення, яке почалося увечері і тривало практично до самого ранку. Під прикриттям кулеметів, гранатометів ворожа піхота пішла в наступ. Відважним і сміливим українським військовослужбовцям вдалося посунути далі сепаратистів з висоти, з якої вони наступали", - йдеться в повідомленні.
Повідомляється, що на місці покинутих позицій російських найманців, звідки вони починали атакувати українські позиції, були захоплені ворожі трофеї: протитанкові керовані ракети, які призначені для ураження танків і броньованої техніки, їх менший аналог «Джміль», вогнемети виробництва 2000 року.
Також в штабі відзначають, що є докази того, що все це зроблено в Росії, оскільки має відповідне маркування і перебуває на озброєнні армії РФ.
"Ситуація в черговий раз доводить, що збройна агресія Росії на Донбасі триває. Вона її ініціювала, фінансує, озброює і нею керує. Командир батальйону висловив надію, що бійці, які захопили російські трофеї, будуть представлені до нагород", - додали в штабі.









Раніше повідомлялося, що українські підрозділи взяли під свій контроль населений пункт Широкине.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?