Дочка відомого сепаратиста потрапила в аварію в Києві - ЗМІ
Категорія
Україна
Дата публікації

Дочка відомого сепаратиста потрапила в аварію в Києві - ЗМІ

Дочка відомого сепаратиста потрапила в аварію в Києві - ЗМІ
Джерело:  ТСН

Увечері 24 лютого на Кільцевій дорозі в Оболонському районі Києва потрапила в аварію дочка колишнього нардепа-регіонала Володимира Струка, якого підозрювали в сепаратизмі, - Камілла.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
За інформацією видання, дівчина 1997 року народження, яка була в салоні BMW X4, потрапила у відділення столичної лікарні з множинними травмами.
Мати постраждалої відмовилася коментувати подію, пославшись на горе, яке сталося в її родині.
Варто відзначити, що аварія сталася в районі, де часто проводяться вуличні перегони. Після ДТП стрілка спідометра позашляховика застигла на позначці в 130 кілометрів на годину.
У Генеральній прокуратурі України раніше заявляли, що Струк є спонсором сепаратистів на Донбасі, проти нього було розпочато кримінальне провадження за заклики до порушення територіальної цілісності країни.
Також екс-депутата підозрюють у особистій організації групи озброєних бойовиків так званого "загону самооборони" в населеному пункті Ювілейний, під Луганськом.
Тим часом його дочки весело проводили час в українській столиці і активно викладали фотографії свого відпочинку в столичних клубах і на закордонних пляжах на своїх сторінках в Instagram.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?