Обвал будинку в центрі Києва: з'явилися нові деталі і фото
Категорія
Події
Дата публікації

Обвал будинку в центрі Києва: з'явилися нові деталі і фото

Обвал будинку в центрі Києва: з'явилися нові деталі і фото
Джерело:  online.ua

З'явилися нові подробиці щодо обвалу будинку по вулиці Богдана Хмельницкого, 12, в центрі Києва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналістки Оксани Денисової.
Згідно з повідомленням журналістки, будинок перебував в аварійному стані, був розселений і переданий в розпорядження ОСББ "Богдана Хмельницького 12-14". Перекриття в будинку обрушилися з п'ятого по перший поверх.
Люди, що перебувають під завалами, можуть бути бездомними або ж незаконно заселеними. Один з них може бути представником ОСББ "Богдана Хмельницького 12-14".
"На місці події працюють від ДСНС 11 одиниць техніки та 50 чоловік особового складу. До порятунку людей з-під завалу залучено 2 відділення ДП Мобільно-рятувальний центр, кінологічна служба та рятувальники КМДА. Охорону місця події здійснює Національна поліція", - повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій в Facebook.
Як повідомляв ONLINE.UA, з-під завалів вже дістали двох людей у важкому стані і повезли до лікарні , ще один зміг вийти сам.
За словами Оксани Денисової, ще одного постраждалого витягують з-під завалу співробітники МНС.
"Вивезли Рендж, що стояв у дворі. Рятувальники пиляють другий поверх. Медики підійшли", - повідомляє Денисова.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?