У Росії показали Сомалі "Кримнаш"
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Росії показали Сомалі "Кримнаш"

У Росії показали Сомалі "Кримнаш"
Джерело:  1ul.ru

У Росії під час матчу Чемпіонату світу з хокею з м'ячем серед команд групи «В», чоловік прийшов на гру між командами України та Сомалі з плакатом «Крим наш».

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  1ul.ru.

Під час матчу один з глядачів, не погодивши свої дії з організаторами, розгорнув плакат з написами «Крим наш», «Донбас - свій», «Одесу не пробачимо» і «Україну звільнимо».


"Те, що написано на плакаті - особисте переконання людини, але своїми діями вона порушила Правила поведінки глядачів під час проведення офіційних спортивних змагань (Правила затверджені постановою уряду РФ), співробітники поліції пояснили чоловікові, в чому його порушення, було складено протокол", - прокоментували інцидент в УМВС Росії по Ульяновській області.


Для складання протоколу вболівальника з трибуни забрали в районне відділення поліції. Ніякого опору він не чинив. Справа вболівальника з плакатом була передана до суду. Його дії на трибуні в адміністративній постанові визначені як «одиночний пікет, проведення якого не відповідало регламенту офіційного спортивного заходу». Засвияжский районний суд визнав чоловіка винним у скоєнні адміністративного правопорушення і призначив покарання - штраф у розмірі 3 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Постанова суду поки не вступила в законну силу. Є інформація, що уболівальник буде домагатися скасування рішення районного суду.


Раніше повідомлялося, що українську журналістку Анастасію  Рингіс не впустили  на територію анексованого Криму к хворому батьку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?