Бойовики обстрілювали позиції ВСУ з мінометів - штаб АТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Бойовики обстрілювали позиції ВСУ з мінометів - штаб АТО

Бойовики обстрілювали позиції ВСУ з мінометів - штаб АТО

З 18 годин четверга, 25 лютого, було зафіксовано 10 обстрілів опорних пунктів Збройних сил Укрїни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
"Порушуючи чинні домовленості російські найманці продовжують обстрілювати позиції наших військ з мінометів. Зокрема, поблизу Майорська ворог вів вогонь з 120 мм міномета, а в районі Зайцеве з міномета калібру 82 мм", - йдеться в повідомленні.
Неприцільний мінометний обстріл бойовики вели в напрямку укріплень ВСУ біля Красногоровки і Широкино, також в районі Красногоровки найманці відкрили вогонь з БМП.
Опорні пункти українських військ в районі Мар'їнки, Дослідного, Майорська і Зайцеве російські терористи обстрілювали зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем.
Повідомляється, що неприцільний вогонь зі стрілецької зброї і автоматичних гранатометів терористи вели в напрямку опорних пунктів поблизу Авдіївки, Пісков, Новгородського і Луганського. Опівночі бойовики знизили свою активність.



Нагадаємо,  у штабі раніше повідомляли, що станом на 18:00 25 лютого 2016 року ситуація в зоні проведення антитерористичної операції стабілізувалася.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?