Гороскоп на 26 лютого
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на 26 лютого

Гороскоп на 26 лютого
Джерело:  online.ua

Риби

Риби можуть зіткнутися з необхідністю оригінального тлумачення законів і правил, з нестандартним розумінням партнерських, професійних, боргових чи інших зобов'язань. Не варто залишати без уваги тему, яка вас турбує, позаяк в критичних ситуаціях для вас зараз важливіше за все саме поінформованість. Почавши з'ясовувати істину, ви можете зробити відкриття, дізнатися багато нового, зустрітися з цікавою людиною. Можливо, ви зміните кут зору на відносини, професію або інше важливе питання.


Водолій

Найбільший інтерес у Водоліїв викличуть оригінальні завдання, а також люди і проекти, що виходять за рамки стандартів. Якщо ви ідеаліст і прагнете до зайвої правильності, події доведуть вам, що найбільш привабливі об'єкти з невеликими недоліками і особливостями. Чужа «родзинка» здатна стимулювати вас на власні творчі пошуки. Це продуктивний день, якщо ви шукаєте свій напрямок у творчості, місце в житті, покликання, мрієте наблизитися до кумира або зустріти «свого» партнера.


Козеріг

Козерогам варто остерігатися невластивих їм вчинків. Необхідно пам'ятати про почуття міри і не намагатися осягнути неосяжне. Спонукальним мотивом для рішень сьогодні може стати гостре бажання зайняти пост, зробити кар'єру, знайти потрібний статус у відносинах. Узята вами на себе роль може виявитися не надто комфортною, а часом навіть болісною. Не варто приймати важливі професійні та організаційні рішення - наприклад, будучи творчою натурою, погоджуватися на адміністративні функції.


Стрілець

Стрільцям корисно тримати під контролем фінансову частину угод, а також будь-які нюанси, які в цей момент є ключовими. Варто прислухатися до сигналів неблагополуччя, які подає вам інтуїція. Ви можете опиратися не на ті статті закону, покладатися не на тих людей, невірно розставляти акценти. Можливо, не заслуговує на довіру хтось із друзів. У той же час не варто надавати значення особистій неприязні. Людина «з дивацтвами» може бути відмінним фахівцем і вірним партнером.


Скорпіон

Скорпіонам не варто обирати цей день для ініціативи, в тому числі спільної. Ви можете не помітити красномовних деталей в чужій поведінці, очевидних досвідченому оку. Сьогодні може виникнути далеко не зайвий інтерес до правових нюансів, соціології, психології, ритуалів, магії, мимовільної мови жестів. Рекомендується скрупульозність при укладанні угод, як офіційних, так і дружніх. З партнером по шлюбу, особистим повіреним, близьким другом краще поговорити віч-на-віч.


Терези

Сьогодні багато Терезів схильні піддаватися поганим звичкам, надавати значення зрозумілим лише їм самим нюансам. Вас може дратувати та чи інша дрібниця, бентежити неприємна асоціація. Не виключено, що вам створить проблеми ваш власний перфекціонізм, наприклад, прагнення до ідеального балансу, або бажання повністю відповідати зразку. У відносинах може зіграти деструктивну роль різне розуміння вами і партнером таких понять, як дружба, договір, справедливість, гармонія, прогрес, мода, норма.


Діва

Діви можуть зіткнутися з технічними збоями, порушенням частини домовленостей. Сьогодні може знайтися несправність в купленому товарі, похибка в розрахунках або платіжних документах. Можливо, доведеться зайнятися процедурою повернення або обміну, внести поправки до договору. Форс-мажорні обставини не завдадуть вам великої шкоди, якщо ви не порушили закон, дотримуєтеся даного слова, дієте згідно з інструкцією. Це відповідний день для експериментів, що проводяться на готовій базі, за суворими правилами.


Лев

Позитивний розвиток подій може супроводжуватися для Левів тривожними моментами, заданими збігом обставин. Вас може нервувати стан здоров'я, атмосфера в колективі або професійному середовищі, несприятливий прогноз обстановки на дорогах або політична ситуація в місті (країні). Зірки нагадують вам про старе правило «попереджений - значить, озброєний», радять перед далекою дорогою чи іншою важливою ​​ініціативою запастися всім необхідним і налагодити канали зв'язку.


Рак

Типові Раки можуть сприйняти події надто болісно і насторожено. Не виключається нервозність, особливо якщо в цей день ви залишилися без підтримки. У нештатній ситуації зірки радять вам міркувати логічно, пропускаючи всі враження і роздуми крізь раціональний фільтр. Гостра реакція сьогодні може бути обумовлена ​​новизною обставин або поточним настроєм, а аж ніяк не реальною небезпекою. Не варто без вагомого приводу псувати відносини з друзями та офіційними установами.


Близнюки

Перипетії цього дня стануть для багатьох Близнюків відмінним стимулом. Несподівана новина, новий поворот подій загострять вашу цікавість, можуть кинути виклик вашому інтелекту. Хтось із ваших друзів може зробити екстравагантний вчинок, який ви в глибині душі схвалюєте. В особистих стосунках не виключені спалахи ревнощів, в тому числі до улюбленої роботи і (або) захоплення партнера. Близнюки-батьки можуть зіткнутися з капризами своїх чад, з вибором дітьми невідповідної гри, компанії, стилю поведінки.


Тілець

Від Тельців ситуація може вимагати збереження колишнього курсу в складну хвилину. Обережні і далекоглядні Тельці ще раз переконаються в правильності обраної ними тактики, в дієвості принципів миролюбності, толерантності, нейтралітету. Якщо ви володієте войовничим темпераментом, надмірно незалежні, не врівноважені емоційно, частина досягнень може бути вами загублена. Наполягаючи на своїй правоті, ви ризикуєте посваритися з потрібними людьми, створити собі додаткові правові або моральні проблеми.


Овен

Овнам варто докласти зусиль для збереження досягнутих угод. Сьогодні можуть загостритися взаємні претензії, можливі перепади настрою і раптові зміни недавніх рішень. Причиною непорозуміння і інших ускладнень може стати примха іншої сторони або ваш власний непростий характер, а також втрачені раніше важливі деталі. Для вирішення найбільш гострих протиріч знадобиться опора на законодавство, інструкцію, збірка норм, може допомогти присутність незацікавленої третьої особи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?