Pur:Pur зняли кліп на пісню We Do Change: опубліковано відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Pur:Pur зняли кліп на пісню We Do Change: опубліковано відео

Pur:Pur зняли кліп на пісню We Do Change: опубліковано відео
Джерело:  TV.UA

Українська інді-група Pur:Pur презентувала кліп на пісню We Do Change, з якої музиканти претендували на поїздку до Стокгольма в травні цього року.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Pur:Pur стала одним із найгучніших відкриттів національного відбору на міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2016. До цього колектив не міг потрапити ні в теле, ні в радіоефір: їм постійно твердили, що вони - "неформат".
Але з легкої руки продюсера конкурсу та голови журі композитора Костянтина Меладзе вони потрапили на відбір Євробачення. У півфіналі Pur:Pur не «відбували номер", а заспівали гідно, що не залишилося непоміченим як журі так і глядачами, і колектив вийшов у фінал, де вже не зміг скласти конкуренцію таким мастодонтам української музики як Джамала і The Hardkiss.
Pur:Pur вже призначили тур по Україні, який пройде в березні і квітні, а поки ж презентували відеокліп на конкурсну пісню We Do Change, режисером якого виступила Єлизавета Клюзко.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?