У Росії показали відео, як Путін робить своїх друзів мільярдерами
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії показали відео, як Путін робить своїх друзів мільярдерами

У Росії показали відео, як Путін робить своїх друзів мільярдерами
Джерело:  online.ua

Друзі та родичі президента России Владимира Путина стають мільярдерами завдяки «правильному» розподілу державних замовлень між «своїми людьми».
Про це заявив російський опозиціонер і глава Фонду боротьби з корупцією Олексій Навальний у своєму блозі, повідомляє ONLINE.UA.
Зокрема, за даними опозиціонера, "королі держзамовлення" отримали з російського бюджету 1,3 трильйона рублів (близько 17 мільярдів доларів).
Серед таких наближених «виявилися син друга Путіна Ігор Ротенберг, який отримав 112 мільярдів рублів, зять Путіна Кирило Шамалов - 148 мільярдів рублів, друг Путіна Геннадій Тимченко - 161 мільярд рублів, і ще один друг Путіна Аркадій Ротенберг, який отримав 555 мільярдів рублів».
"Ось же вони, справжні «недруги за бугром», адже вони саме за бугор тягнуть те, що вкрали тут (писали ми і про іноземну нерухомість Тимченко, і про іноземну нерухомість Ротенберга), а, отже, саме з закордоном пов'язують майбутнє життя - санкції-то рано чи пізно скасують", - впевнений Навальний.
За словами опозиціонера, Путін є ватажком організованого злочинного угруповання і не «бере участі в корупції», а організовує її.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше Навальний зазнав "тортового нападу, який, на його думку, був пов'язаний з "високими рейтингами і підтримкою влади".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?