Яценюк прогнозує зростання економіки через два роки
Категорія
Економіка
Дата публікації

Яценюк прогнозує зростання економіки через два роки

Яценюк прогнозує зростання економіки через два роки
Джерело:  BBC

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк вважає, що Кабінету міністрів необхідні один-два роки, щоб економіка України знову почала зростати, а наслідки реформ стали відчутними.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ВВС Україна.

"У такій ситуації гнатися за популярністю - це катастрофа", - сказав він в інтерв'ю німецькому виданню Frankfurter Allgemeine Zeitung.


Глава уряду стверджує, що його команді вдалося позбавити українських олігархів впливу на державні підприємства. Зокрема він згадав Дмитра Фірташа.


"Ми забрали у них нафтовий концерн "Укрнафта". Ми підвищили для них податки, ми не дали їм купити за безцінь жодне державне підприємство", - зазначив Яценюк, добавивши, що "ніколи не критикував президентську партію", а Петро Порошенко "залишається його партнером".


"Ми багато разів разом приймали непопулярні реформаторські рішення. Я це поважаю", - підкреслив прем'єр.


Раніше повідомлялося, що Арсеній  Яценюк вимагає затвердження парламентом  розробленої Кабінетом Міністрів програми дій уряду України на наступний рік і політичної відповідальності Блоку Петра Порошенка та інших політичних сил, які прийшли до парламенту за результатами виборів 2014 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?