Москаль опублікував фото "зустрічі" з Януковичем-втікачем на Закарпатті
Категорія
Україна
Дата публікації

Москаль опублікував фото "зустрічі" з Януковичем-втікачем на Закарпатті

Москаль опублікував фото "зустрічі" з Януковичем-втікачем на Закарпатті

Губернатору Закарпатської області Генадію Москалю вдалося «зустрітися» з  колишнім президентом України Віктором Януковичем  в одному з приватних будинків у прикордонному селищі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на розповідь чиновника у Facebook.

"Несподіванно зустрів Віктора Федоровича під час робочої поїздки по прикордонному Береговському району на Закарпатті", — написав Москаль.

За словами губернатора, "ані у Києві, ані на Буковині, ані навіть на Луганщині не бачив його світлого лика останніх два роки, а тут, за кілька кілометрів від Євросоюзу – на тобі!».

«В міру відфотошоплений, глибоко задумливий, з модною зачіскою Віктор Федорович роздивляється навколишню дійсність зі стіни на кухні територіального центра у селі Вари Береговського району", — розповів чиновник.

Москаль відзначив, що фотографія втікача була надрукована на календарі "за 2010 рік, усім пам'ятної президентської кампанії».

«Така переконлива перемога, такі далекі перспективи! А закінчилося усе це тим, що зараз Віктор Федорович прикриває своїм неповторним образом розтріскану плитку і штукатурку на кухні! От єдина користь від колись всемогутнього правителя. Як вчили мене у міліцейській школі, sic transit gloria mundi (от так проходить слава в світі – Ред.), Віктор Федорович!" — резюмував губернатор.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше Генадій  Москаль звинуватив президента РФ Володимира Путіна  у розхитуванні політичної ситуації в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?