Представлена найпотужніша версія Fiesta: опубліковані фото
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Представлена найпотужніша версія Fiesta: опубліковані фото

Представлена найпотужніша версія Fiesta: опубліковані фото
Джерело:  AutoUA

Компанія Ford представила найпотужнішу версію Ford Fiesta з 1.6-літровим турбодвигуном і переналаштованою коробкою передач, яка отримала назву ST200.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Потужність і крутний момент бензинової «турбочетвірки» EcoBoost збільшені з 182 к.с. і 240 Нм до 200 к.с. і 290 Нм відповідно. Разом з цим функція збільшення віддачі Overboost дозволять «вичавити» на двадцять секунд з силового агрегату додаткові 15 к.с. і 30 Нм. Коробка передач залишилася колишньою - шестидіапазонна «механіка» з укороченою головною передачею. Розгін з 0 до 100 км/год складає 6.7 секунди проти 6.9 секунди у звичайній Fiesta ST, а максимальна швидкість досягає 230 км/г (на 7 км/год більше, ніж раніше).



Для Ford Fiesta ST 200 доступний спеціальний сірий колір кузова Storm Grey, 17-дюймові колісні диски чорного кольору і червоні гальмівні супорти. Крім того у ST200 є підсвічування порогів, ремені безпеки з сріблястою окантовкою і спортивні крісла Recaro c контрастною строчкою.



Стандартний Ford Fiesta ST нинішнього покоління дебютував в 2013 році. За минулий час в Європі було продано понад 30 000 примірників «хот-хетча». Виробництво версії ST200 запустять в червні 2016 року, продажі почнуться трохи пізніше. За попередньою інформацією, новинка буде дорожча за звичайну ST (в Німеччині стартує з 20 440 євро) приблизно на 1000 євро.


Публічна презентація Fiesta ST200 відбудеться 1 березня на автосалоні в Женеві. Крім хетчбека на виставці буде представлений оновлений кросовер Ford Kuga.


Раніше ONLINE.UA повідомляв, що

Ford B-Max

отримав 140-сильний трициліндровий двигун.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?