Противники Путіна відмовилися повертати Крим Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Противники Путіна відмовилися повертати Крим Україні

Противники Путіна відмовилися повертати Крим Україні
Джерело:  online.ua

Російська опозиційна партія «Яблуко» не має наміру повертати Крим і Севастополь до складу України.
Про це заявила голова партії Емілія Слабунова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Русскую службу новостей».
«Ми не віддамо Крим, ми говоримо, що потрібно цивілізовано вирішувати ту ситуацію, яка склалася в зв'язку з анексією Криму», - розповіла вона.
Також Слабунова підкреслила, що в програмі партії значиться виведення Росії з ізоляції, зняття «самосанкцій», підтримка бізнесу і захист прав власників.
Варто відзначити, що кандидат в президенти Росії від партії «Яблуко» Григорій Явлінський пропонував скликати міжнародну конференцію щодо статусу Криму, а також провести референдум, який зміг би влаштувати всі зацікавлені сторони.
Крім того, в грудні 2014 року тодішній голова «Яблука» Сергій Мітрохін заявляв, що «з точки зору поверхневих людей ми хочемо просто повернути Україні Крим», але при цьому в інтерв'ю додавав, що рішення просто «взяти і повернути» спричинить за собою громадянську війну, тому необхідно провести референдум «по-людськи».
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро  Порошенко розповів про свою поїздку до Криму напередодні «референдуму».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?