ЗМІ оприлюднили факти причетності Анни Бондар до незаконних будівель
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗМІ оприлюднили факти причетності Анни Бондар до незаконних будівель

ЗМІ оприлюднили факти причетності Анни Бондар до незаконних будівель
Джерело:  Вести.ru

Кандидат на пост столичного архітектора Анна Бондар причетна до скандальних забудов Анатолія Войцеховського. Також чиновника пов'язують із "узаконенням" документів скандальних будівництв по вул. Нижній вал, 25-27, ТЦ на Осокорки і скандальної Микільської слобідки.
Про це повідомляють “Вести”.
«За інформацією джерела, близького до керівництва Управління охорони культурної спадщини, саме Бондар допомагала провертати схеми скандальному забудовнику-аферистові Анатолію Войцеховському, про якого не раз писала Українська правда», - йдеться в статті.
Автор зазначає, що послужний список Вавріша-Бондар має в собі ряд скандальних проектів, до яких вони "узаконювали документацію", це і всім скандально відома Микільська Слобідка і будівництво торгового центру на Осокорках, яке супроводжувалося бійками з активістами і "тітушками". "І їх повна відповідальність за те, що демонтували два незаконних МАФи, а через добу на це місце поставили чотири", - підкреслив журналіст.
"Справа в тому, що Бондар тривалий час була помічницею Вавріша, який відповідав в Києві за цілий ряд потенційно корупційних напрямків - видачу дозволів на будівництво, розміщення МАФів, зовнішню рекламу тощо. Говорити про велику кількість незаконних і напівзаконних хаотичних будівництв в столиці і епідемію "МАФів" не потрібно, люди самі все бачать", - наголошується в матеріалі.
"Саме Бондар візувала документи для скандальної забудови на Нижньому валу 25-27, будівництво житлового комплексу замість анонсованої школи на вул. Драйзера, 40. То вона закликає почати домовлятися з власниками незаконних кіосків, фактично легалізувавши їх", - підсумував автор статті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?