У Києві нетверезий водій провіз поліцейського на капоті
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві нетверезий водій провіз поліцейського на капоті

У Києві нетверезий водій провіз поліцейського на капоті

У Києві нетверезий водій збив  співробітника патрульної поліції  та кілька метрів протягнув його на капоті свого автомобіля.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу патрульної поліції.
Про інцидент повідомив свідок пригоди.
«Свідок подзвонив на 102 і розповів, що червоний ВАЗ пошкодив припаркований Audi і втік. Через три хвилини цього водія зупинили. Рівень алкоголю в крові майже у 9 разів перевищував норму", — говориться в повідомленні.

Поліцейські почали оформлювати протокол на горе-водія, котрий несподівано стрибнув за кермо та спробував втекти.
"Патрульні почали оформлювати протокол за керування в нетверезому стані. Раптом водій, котрий доти здавався спокійним, миттєво скочив у свій автомобіль і рушив з місця. Більш того — нетверезий чоловік збив патрульного і провіз його на капоті. Він навіть пришвидшився, але його попередили про застосування зброї, і він зупинився", — додали у поліції.



Затриманий порушник/Facebook Патрульної поліції

Але навіть після цього водій спробував втекти, проте впав і розбив собі носа.
"Його затримали і викликали слідчих. Патрульні подали заяву на 31-річного водія по ст. 342 Кримінального Кодексу — спротив правоохоронцям. Затриманий вже двічі відбував покарання за пограбування. Його доправили у відділок поліції. Патрульний не потребує госпіталізації попри кілька забиттів", — резюмували в поліції.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше  вінницькі поліцейські склали протокол на батька голови Верховної Ради  Володимира Гройсмана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?