У Росії відповіли на заклики ДНР вдарити по українцях
Категорія
Україна
Дата публікації

У Росії відповіли на заклики ДНР вдарити по українцях

У Росії відповіли на заклики ДНР вдарити по українцях
Джерело:  apostrophe.ua

Заклик колишнього "голови радбезу" ДНР, ватажка банди "Восток" Олександра Ходаковського  вдарити по силах АТО не призведе до загострення ситуації на Донбасі.

Про це заявив російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Апостроф".

"Заяви "пора готуватися до війни" звучать постійно. Вони (бойовики ДНР — Ред.) до неї кожного тижня готуються: оголошують, що зараз вони нападуть, захоплять, звільнять. Так само, між іншим, як і деякі українські політики, що кожного тижня заявляють про щось приблизно подібне. Це все все бла-бла-бла. Ніхто воювати не буде. Тому що немає для цього моральних сил. Фізичні сили для невеликої сутички знайти можна. Але моральних сил немає", — підкреслив журналіст.

Також він додав, що вважає — "відставка" Ходаковського та інших найбільш агресивних ватажків — це певні дрібні інтриги Володислава Суркова (помічника президента РФ, призначеного "куратором" на Донбас — Ред.) напередодні зустрічі міністрів закордонних справ країн "нормандської четвірки".

"Але це не має жодного значення для глав МЗС Німеччини та Франції. Для європейських чиновників ДНР і ЛНР — чорний ящик, в якому сидять якісь пацюки. А хто з них хто, який бандит назвав себе"міністром" внутрішніх, а який закордонних справ, хто кого підірвав чи розстріляв... Я думаю, що якби про це спитали у німецьких чи французьких міністрів, вони б довго чухали потилицю", — підкреслив Радзіховський.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше українська розвідка назвала імена двох російських генералів, відправлених Кремлем на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?