Українська поліція запропонувала російським фурам платний супровід
Категорія
Економіка
Дата публікації

Українська поліція запропонувала російським фурам платний супровід

Українська поліція запропонувала російським фурам платний супровід

Українська поліція запропонувала російським автоперевізникам послуги платного супроводу їх вантажів територією України.
Про це заявили в прес-службі Асоціації міжнародних автомобільних перевізників (АСМАП), повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"Є можливість замовити супровід транспортних засобів російських перевізників на території України силами Дорожньо-патрульної служби МВС України", - йдеться в повідомленні.
Вартість супроводу однієї вантажівки по території України - від пункту в'їзду до пункту виїзду, незалежно від кількості областей, якими проходить маршрут, - становить 1170 гривень.
Нагадаємо, раніше Національна поліція України визначила транзитні маршрути для проїзду російських вантажних автомобілів через два пункти пропуску в Сумській і Харківській областях.
Передбачені також чотири маршрути через Білорусь, чотири - через Польщу, чотири - через Молдову, два - через Румунію, і по одному через Словаччину та Угорщину.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше активісти ВО «Свобода» влаштували блокаду пересування російських фур на території чотирьох областей України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?