В СБУ підрахували число знешкоджених диверсантів: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В СБУ підрахували число знешкоджених диверсантів: опубліковано відео

В СБУ підрахували число знешкоджених диверсантів: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України (СБУ) активно займається протидією терористам і зуміла знешкодити на території країни 29 диверсійних груп.
Про це заявив радник глави СБУ Юрій Тандит, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".
"СБУ справді займається постійно людьми, які підозрюються в скоєнні злочинів проти цілісності України. Знешкоджено 29 диверсійних груп на території України», - підкреслив він.
Тандит додав, що «спроби створення різних фейкових республік - це один напрямок, а інший напрямок - це вчинення терористичних актів".
За його словами, знешкодження таких груп відбувається регулярно, але спрямованість дій спецслужб ДНР, ЛНР і Росії з плином часу змінюється.
"Вони зараз займаються спробою створення агентурних мереж. Вони вербують різних людей, в тому числі - і представників наших силових органів, в тому числі - за гроші, мотивація може бути різна", - додав Тандит.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в СБУ показали документальний фільм про знищення на Донбасі диверсійної групи російських націоналістів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?