Російські журналісти в Сирії потрапили під артобстріл: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Російські журналісти в Сирії потрапили під артобстріл: опубліковано відео

Російські журналісти в Сирії потрапили під артобстріл: опубліковано відео

Група російських і іноземних журналістів потрапила під артобстріл неподалік від прикордонного міста Кенсаба в провінції Латакія на півночі Сирії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
Інцидент стався у вівторок вдень, 1 березня, Всього було випущено вісім снарядів - вони впали на відстані від 150 до 400 метрів від співробітників ЗМІ, в результаті чого постраждали кілька людей. Інцидент стався під час прес-туру журналістів в ті населені пункти, які підписали угоду про перемир'я.
Представник Міноборони Росії генерал-майор Ігор Конашенков заявив, що артобстріл провінції Латакія, під який потрапили журналісти, вівся з території, прилеглої до кордону з Туреччиною. Представник російського оборонного відомства також уточнив, що потерпілі є представниками ЗМІ з Болгарії, Канади і Китаю.

Нагадаємо, 29 лютого опозиція в Сирії заявила про напади армії президента Башара Асада за підтримки російської авіації на свої позиції і попередила, що такі дії загрожують перемир'ю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?