Блогер повідомив про новий випадок інформвійни проти України в ЄС: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Блогер повідомив про новий випадок інформвійни проти України в ЄС: опубліковані фото

Блогер повідомив про новий випадок інформвійни проти України в ЄС: опубліковані фото

У Нідерландах напередодні проведення референдуму про згоду на асоціацію України з Євросоюзом влаштували провокацію проти Добровольчого українського корпусу "Правий сектор".
Про це повідомив блогер Віктор Трегубов, передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook автора.
"А хочете веселий випадок із життя антиукраїнської пропаганди напередодні голландського референдуму? Ось сфотографував польський кореспондент Томаш Масейчжук свастику на грудях у бійця ДУК Володимира Васяновича на заході, присвяченому бійцям, які стали інвалідами. І потрапили ці фото одразу до Шарія (і чому я не здивований ?), який записав ролик про жахливих кровопивців-українців, за яких воюють нацисти», - розповів він.
Також блогер додав, що це фото «одразу (і чому я знову не здивований?) потрапило на голландський сайтик гострих новин».



«Можете перекласти автоперекладачем і почитати, там так і пишуть: щось не так з українським ветераном Юрієм Весельським, і це щось - свастика на грудях. І навіть сам Томаш дає у себе посилання на цей сайт - дивіться, який я молодець", - написав він.
Водночас Трегубов зазначив, що не розуміє, «яким чином Володимир Васянович (боєць іррегулярного формування) перетворився на Юрія Весельского (десантника 95-ки)?».
«Це щоб "злісний нацист" став солдатом регулярної армії? Розумію, так простіше просувати наративи про злісних українців. Не будуть голландці розбиратися у відмінностях цих ваших слов'янських прізвищ. Але, блін, як незграбно працюють хлопці", - зазначив автор.
Крім того, він підкреслив, що «основна суперечка в подальшому обговоренні за участю самого Томаша і Соломії Вітвіцької розвернулася навколо того, нацист цей Васянович або просто нерозумно жартує, тролячи пропаганду запоребріка».
«У "доказах" у Шарія присутня картиночка, на якій Гітлер заявляє "Всі сперечаються, фашист я або нацист. Але насправді я завжди вважав себе бандерівцем". Мені здається, вона дає вичерпну відповідь на тему реальної поваги до Гітлера цього персонажа. Звичайно, голландці не побачать стьобу в тексті. Вони побачать фоточку Гітлера. До питання про те, заради кого все робилося", - підкреслив Трегубов.
"Соломіє, якщо ви це прочитаєте - можете умовити Юрія Весельского зробити тимчасовий малюнок на грудях у вигляді Шарія та Масейчжука, які цілуються? Можна буде сфотографувати і опублікувати як спростування. Заодно доведемо, що в Україні немає нацизму, а процвітають ідеали толерантності. Ось, дивіться, які картинки у людей на грудях", - сумно пожартував блогер.





Нагадаємо, як повідомляв раніше ONLINE.UA, комісія з проведення референдуму в Нідерландах надала грант компанії, яка планує випустити туалетний папір із закликами голосувати на референдумі проти угоди про асоціацію з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?