Представлений перший смартфон з 6 ГБ оперативної пам'яті
Категорія
Технології
Дата публікації

Представлений перший смартфон з 6 ГБ оперативної пам'яті

Представлений перший смартфон з 6 ГБ оперативної пам'яті
Джерело:  gagadget.com

У Китаї представлений Vivo Xplay 5, який є першим в світі смартфоном з 6 ГБ оперативної пам'яті (версія Ultimate Edition).
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Смартфони Vivo досить популярні в Азії, у нас їх зустріти дуже непросто. Інші характеристики смартфона також не поступаються: флагманський процесор Qualcomm Snapdragon 820 і 5.43-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2560x1440 і загнутими краями, як у Samsung Galaxy S7 edge. Вбудованої пам'яті в смартфоні 128 ГБ.
Корпус зроблений зі сплаву алюмінію і магнію. Основна камера на 16 мегапікселів, модуль Sony IMX298 з діафрагмою f / 2.0 і фазовим автофокусом, фронтальна - 8 МП. Під основною камерою розміщений сканер відбитків пальців. Компанія традиційно оснащує свої смартфони цікавою музичною начинкою, в цьому випадку - ЦАП ES9028 і три операційних підсилювачі OPA1612.
Живиться гаджет від акумулятора на 3600 мАг, працює смартфон на ОС Android 6.0 Marshmallow з оболонкою FunTouch OS. Vivo Xplay 5 Ultimate Edition оцінений в $650. Молодша модель буде оснащена 5.5-дюймовим "рівним екраном" QHD, процесором Snapdragon 652, 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ вбудованої пам'яті. Вона обійдеться близько $560.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що WhatsApp відмовляється від підтримки деяких пристроїв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?