Дизайнерські ідеї для сучасного інтер'єру: опубліковані фото
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Дизайнерські ідеї для сучасного інтер'єру: опубліковані фото

Дизайнерські ідеї для сучасного інтер'єру: опубліковані фото

Якщо потрібно створити сучасний і оригінальний дизайн інтер'єру квартири або будинку, вам не обов'язково звертатися за допомогою та ідеями до професійного дизайнера. Пропонуємо кілька ідей, щоб урізноманітнити інтер'єр і додати в нього унікальності.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
1. Скляна підлога


Скляна підлога може стати вишуканим доповненням до оформлення приміщення і справжньою родзинкою всього будинку. Незважаючи на гарантовану міцність скляної конструкції, вона безсумнівно додасть кімнаті легкості і свіжості.
 

2. Домашня бібліотека

Затишний куточок для читання з величезним напівкруглим диваном, скляними стінами і безліччю книжкових полиць. Таке дизайнерське рішення допоможе візуально розширити простір і зробить бібліотеку по-справжньому затишною.

3. Будиночок на дереві

Казковий дизайн дитячої кімнати з намальованим деревом і таємним ходом на горище.

4. Вітражні вікна

Вітражі на вікнах в сходових прольотах допоможуть закрити вид в будинок з боку вулиці і стануть чарівною прикрасою інтер'єру. Удень, переливаючись в променях сонця, вітраж наповнить будинок соковитими фарбами.

5. Місце для відпочинку

Ніша біля вікна може стати улюбленим місцем для відпочинку в невеликій міській квартирі. Простір за вікном легко може стати частиною будинку завдяки затишному диванчику в ніші біля вікна або широкому підвіконню.

6. Дизайнерські меблі

Дивовижний кавовий столик зі скла і світлого дерева, який виглядає, як реалістичний макет океану.

7. Люмінісцентний декор

Картини, намальовані з використанням люмінесцентних фарб, допоможуть створити самобутню і мрійливу атмосферу в кімнаті.

8. Фітостіна

Багато жителів великих міст мріють про маленький зелений оазис у своїй квартирі. Велика фітостена у ванній допоможе розслабитися після важкого дня і відчути справжнє єднання з природою.

9. Кам'яна мозаїка

Мозаїка з гальки - прекрасна альтернатива звичному оформленню стін в заміському будинку або міській квартирі.

10. Космічний пейзаж

Величезний космічний пейзаж на стіні допоможе додати кімнаті унікальності і таємничості.

11. Незвичайна люстра

Люстра з оригінальним абажуром не тільки прикрасить інтер'єр квартири, але і прикрасить її таємничими тінями в вечірній час.

12. Яскравий акцент

Яскраві деталі завжди вигідно підкреслюють інтер'єр. Великий барвистий килим - найпростіший спосіб освіжити кімнату, не вдаючись до масштабного ремонту.

13. Власний дизайн

Білосніжні стіни і спеціальні кольорові наклейки дозволяють дитині проявити себе і створити свій власний унікальний інтер'єр.

14. Дизайн ванної кімнати

Яскрава ванна кімната з мотивів пісні «Yellow Submarine» групи Бітлз.

15. Текстура

Дивовижна текстура, використана для обробки стіни, яка виглядає, як хвилі на поверхні води.

16. Камін

Вже давно каміни пристосувалися до суворих умов сучасного дизайну і органічно зайняли свою нішу як естетичний елемент. Вогонь заспокоює, поліпшує ауру приміщення, дарує тепло і відчуття затишку.

17.

Узголів'я ліжка

Для оригінальної прикраси інтер'єру можна використовувати найрізноманітніші матеріали. Наприклад, стіну в узголів'ї ліжка можна прикрасити розкритими книгами.

18. Оформлення стін

Глянцеві журнали відмінно підійдуть для прикраси стін сучасної квартири

19. Вода и скло

Скляна стільниця, що імітує поверхню води, може додати розкоші і вишуканості в інтер'єр ванної кімнати.

20. Дизайн сходів

Сходи в сучасному будинку є не тільки важливою функціональною складовою, а й одним з центральних елементів інтер'єру. Краще зупинити свій вибір на легких, світлопрозорих конструкціях, які економлять простір і органічно вписуються в стиль житла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?