Війна на Донбасі знову загострилася: є загиблі
Категорія
Політика
Дата публікації

Війна на Донбасі знову загострилася: є загиблі

Війна на Донбасі знову загострилася: є загиблі

Спікер Адміністрації президента з питань  військової операції на Донбасі  Андрій Лисенко розповів про різке збільшення кількості збройних провокацій з боку незаконних збройних формувань на тимчасово окупованій території Донбасу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.


"Традиційно, перед такими важливими зустрічами (переговори в Мінську - ред.) Ми спостерігаємо ескалацію напруженості. Ми вже не вважаємо зараз, скільки зроблено обстрілів, але ми вже точно знаємо, що є і загиблі, і поранені", - розповів Лисенко 1 березня в ефірі 5 каналу.


"Попереду ще ніч, будемо сподіватися, що ця цифра не буде збільшуватися, але ми констатуємо, що і напруга є, і розвідувально-диверсійні групи противника почали працювати більш інтенсивно", - додав спікер.


Як повідомляв ONLINE.UA,  зустріч Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі пройде 2 березня в Мінську.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?