Ніколь Шерзінгер зніметься в рімейку «Брудних танців»
Категорія
Культура
Дата публікації

Ніколь Шерзінгер зніметься в рімейку «Брудних танців»

Ніколь Шерзінгер зніметься в рімейку «Брудних танців»
Джерело:  Сьогодні

Екс-вокалістка групи Pussycat Dolls Ніколь Шерзінгер зніметься в рімейку мелодрами «Брудні танці». Вперше фільм вийшов на екрани 29 років тому.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Сегодня.
Вона виконає роль Пенні - першої партнерки головного героя з танців. Співачка приєднається до Ебігейл Бреслін і Кольта Праттса, які зіграють головних персонажів.
Крім того, телевізійний фільм вирішили розділити на три частини. Дата прем'єри поки не встановлена. Над проектом працює продюсер і сценарист оригінальної стрічки Елеонора Бергстін.
Нагадаємо, що прем'єра мелодрами "Брудні танці" відбулася 29 років тому - в 1987 році. Головні ролі в ній зіграли Дженніфер Грей і Патрік Суейзі. Незважаючи на невеликий бюджет в $6 млн, картина здобула успіх в прокаті і заробила понад $200 млн.
При цьому участь в "Брудних танцях" принесла обом акторам номінації на "Золотий глобус". А головна музична тема фільму - пісня The Time of My Life - завоювала "Глобус" і "Оскар".
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що автор «Секретних матеріалів» зніме продовження серіалу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?