У російських чиновників виникли претензії до липецької фабрики Порошенка
Категорія
Економіка
Дата публікації

У російських чиновників виникли претензії до липецької фабрики Порошенка

У російських чиновників виникли претензії до липецької фабрики Порошенка
Джерело:  lipprok.ru

У Росії липецьку кондитерську фабрику Roshen, що належить українському президенту Петру Порошенку, звинуватили в порушенні екологічних вимог.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву прокуратури Липецької області.
Зокрема, перевірка нібито виявила на території фабрики будівельні відходи, які після реконструкції корпусу одного з цехів не вивозять і складують безпосередньо на виробничому майданчику.
"Зазначені порушення стали підставою для внесення подання на адресу директора акціонерного товариства. Відносно начальника господарського відділу товариства прокурор порушив справу про адміністративне правопорушення за статтею «недотримання екологічних вимог при будівництві, капітальному ремонті, реконструкції, введення в експлуатацію, експлуатації, виведення з експлуатації будівель, споруд та інших об'єктів капітального будівництва», - заявили в прокуратурі.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше корпорація Roshen виставила  Липецьку фабрику на продаж і оцінила її у 200 млн доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?