Московський імам прокоментував слова няні-вбивці про Аллаха
Категорія
Світ
Дата публікації

Московський імам прокоментував слова няні-вбивці про Аллаха

Московський імам прокоментував слова няні-вбивці про Аллаха
Джерело:  Дощ

Жорстоке вбивство чотирирічної дівчинки  нянею, що сталося 29 лютого у Москві, «ніякого відношення до релігії не має».

Таку думку висловив головний імам Московської соборної мечеті Ільдар Аляутдінов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал  «Дождь».


«Людина абсолютно неадекватна, психічно нездорова, можливо, підштовхнута якимись певними силами», — заявив імам, додавши, що цей злочин не має жодного стосунку до релігії.

Також він підкреслив, що «мусульманська громада сприйняла це як особисту трагедію, неначе це сталося в їх власному домі».

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, 38-річна громадянка Узбекістану Гюльчехра Бобокулова  вбила свою вихованицю і відрізала їй голову, а після цього підпалила квартиру батьків дівчинки та вийшла до метро.

Жінка кричала «Аллаху Акбар», погрожувала здійснити самопідрыв, а в руці у неї була відрубана голова дитини.

2 березня суд арештував Бобокулову на два місяці. Під час судового засідання жінка визнала свою провину і заявила, що мотивом злочину був «наказ Аллаха».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?