Люди скоро вийдуть на вулиці: У Росії дали прогноз для Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Люди скоро вийдуть на вулиці: У Росії дали прогноз для Путіна

Люди скоро вийдуть на вулиці: У Росії дали прогноз для Путіна
Джерело:  Ехо Москви

Російський журналіст Антон Красовський провів паралель між тим, чому розпався Радянський Союз, і тим, що зараз відбувається в Росії, зазначивши, що скоро в країні люди також можуть вийти на вулиці, щоб повалити режим президента Володимира Путіна.

Про це він розповів в інтерв'ю  Эхо Москва, передає ONLINE.UA.

"Можна було протягнути ще два роки, а можна було піти на два роки раніше, але це все одно б сталося: Радянський Союз все одно розвалився б, тому що жерти було нічого. І люди, яким нема чого жерти і нічим годувати своїх дітей, вони вийдуть на вулицю і вб'ють людину, від якої вони чекають їжу і ліки - це абсолютно очевидно. І, власне кажучи, ми розуміємо, на чому зараз тримається Путін: тому що людям поки є що жерти і є ті ліки, які їм потрібні поки що. Скоро їх не буде, і люди, звичайно, вийдуть на вулицю", - вважає журналіст.


Раніше німецький політолог Андреас  Умланд розповів про те, як Росія своїми діями роблять все, що в її силах, щоб революція в Україні не мала успіху, і уряд провалив впровадження реформ, яких від нього вимагають народ і західні партнери, а також навіщо Володимир Путін стягнув свої війська до кордонів України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?