Посол України в Великобританії зустрілася з Єлизаветою ІІ: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Посол України в Великобританії зустрілася з Єлизаветою ІІ: опубліковано фото

Посол України в Великобританії зустрілася з Єлизаветою ІІ: опубліковано фото

Під час офіційної церемонії в Букінгемському палаці посол України у Великобританії Наталя Галібаренко вручила вірчі грамоти Королеві Єлизаветі II.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу українського посольства.


Під час церемонії Наталія Галібаренко вручила вірчі грамоти королеві, яка акредитувала її послом України у Великобританії.


"Посол подякувала Її Величності Королеві за аудієнцію і висловила слова подяки за солідарність і підтримку України з боку Великобританії. Наталя Галібаренко висловила намір продовжувати розвиток дружніх відносин між обома країнами. Королева Єлизавета передала найкращі побажання президенту України і народу України", - йдеться в повідомленні.


Повідомляється, що під час урочистого прийому український посол особливо відзначила незмінну позицію Великобританії у підтримці територіальної цілісності України і підкреслила, що Україна залишається надійним партнером Великобританії на міжнародній арені.


Раніше

премьер-міністр Об'єднаного Королівства заявив

, що Великобританії необхідно залишатися в складі Євросоюзу по ряду причин, серед яких - зовнішні загрози, і в тому числі агресія Росії в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?