Вулицю Леніна на Закарпатті назвали ім'ям знаменитого музиканта
Категорія
Культура
Дата публікації

Вулицю Леніна на Закарпатті назвали ім'ям знаменитого музиканта

Вулицю Леніна на Закарпатті назвали ім'ям знаменитого музиканта

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль підписав розпорядження про перейменування вулиць в рамках виконання закону про декомунізацію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави Закарпатської ОДА.
Тепер в селі Калини Тячівського району більше немає вулиці Леніна, вона перетворилася на вулицю одного з учасників групи Beatles Джона Леннона.
В інших селах області також будуть перейменовані вулиці - тепер вони будуть названі в честь загиблих героїв АТО, президента Чехословаччини Томаша Масарика і різних політичних і культурних діячів. За словами Москаля, деякі вулиці з представленого списку були перейменовані за пропозицією сільських громад, а ось рішення про появу вулиці, названої на честь легендарного британського музиканта, він прийняв на свій розсуд.
Раніше повідомлялося, що комісія з питань найменувань при Київському міському голові підтримала пропозицію про перейменування проспекта Московського на проспект Степана Бандери.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?