Услід за мером Ніцци любов'ю до окупантів з Росії загорівся німецький мер
Категорія
Україна
Дата публікації

Услід за мером Ніцци любов'ю до окупантів з Росії загорівся німецький мер

Услід за мером Ніцци любов'ю до окупантів з Росії загорівся німецький мер

Мер німецького Хайдельберга Еккарт Вюрцнер в розмові з російськими дипломатами виступив за "відновлення партнерських відносин і тісної співпраці з містом Сімферополем".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Європейську правду.
Німецький градоначальник 2 березня зустрівся з консулом Росії Олександром Булаєм і представником російської економічної ради Німеччині Сергієм Родіоновим.
На зустрічі мер Хайдельберга закликав до встановлення тісніших відносин між його містом і Росією, зокрема, щодо обміну між студентами.
Серед інших питань "давніх і тісних відносин міста з Росією" обговорювалося також і питання співпраці Хайдельберга з Сімферополем, які стали містами-побратимами за часів незалежності України.
Вюрцнер, серед іншого, підкреслив, що його місто зацікавлене в контактах і дружніх зв'язків з жителями Сімферополя.
"Важливо, щоб люди з Хайдельберга і Сімферополя спілкувалися між собою. Ми хочемо повернути співпрацю з Сімферополем в конкретних проектах в культурі", - заявив він.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, з 26 лютого по 1 березня у французькому місті Ніцца перебувала делегація з окупованої Ялти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?