У Росії згорають від сорому: соцмережі про скандал в суді щодо Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

У Росії згорають від сорому: соцмережі про скандал в суді щодо Савченко

У Росії згорають від сорому: соцмережі про скандал в суді щодо Савченко
Джерело:  online.ua

Користувачів соцмереж обурило рішення суду в Донецьку Ростовської області у справі української льотчиці і народного депутата Надії Савченко. Нагадаємо, у четвер, 3 березня, суд раптово переніс засідання і не дав українській заручниці права на останнє слово, за що вона вилаяла суддів.


У зв'язку з відмовою висловитися Надія оголосила сухе голодування, назвавши суддів придурками.
Редакція ONLINE.UA зібрала добірку думок, якими діляться користувачі соцмереж.
"Раптово суд поламав свій власний графік і замість останнього слова Надії оголосив перерву до 9 березня. Надія оголосила сухе голодування. У мене дві версії, чому так. Або у суду щось не зійшлося по бугам і буде повернення до слідства. Або щоб не дати сказати останнє слово", - написав один з адвокатів Надії Ілля Новіков у своєму Twitter.




Російський журналіст і блогер Олександр Сотник написав на своїй сторінці в Facebook, що при перегляді прямої трансляції засідання він "згорав від сорому".
"Ви облажались!" - кинула в обличчя путінському судилищу Надія Савченко, емоційно завершивши логічний розгром своїми адвокатами сфабрикованих спецслужбами звинувачень. На це суддя сказав, що засідання відкладається до 9 березня. Напевно, було прийнято рішення взяти ще 6 днів на дофабрікацію "доказів"... Дивився пряму трансляцію і згорав від сорому... Суд у Росії знищений. Навіть попелища не залишилося... UPD Савченко оголосила сухе голодування", - написав він.



"Один із найбільш ганебних епізодів судилища над #Савченко - підміна свідка рядженим ФСБ-шником в перуці та окулярах. За змовою з судом!"- пише користувач Twitter під ніком Vonzales.



"Росія показала, як вона може зганьбитися на одній людині. Ви мене не поламали і не поламаєте ніколи!" - #Савченко", - пише KATYSHEV ARTHUR в Twitter.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?