"МЗС ДНР" здивував маячною розповіддю про могильник під Маріуполем
Категорія
Україна
Дата публікації

"МЗС ДНР" здивував маячною розповіддю про могильник під Маріуполем

"МЗС ДНР" здивував маячною розповіддю про могильник під Маріуполем
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилася інформація про нібито побудований Україною величезний могильник під Маріуполем.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Червоного опору ВКонтакте.
"Україна побудувала під Маріуполем величезний могильник для померлих від катувань на Донбасі. У Маріуполі режимом облаштований величезний могильник, де поховані тисячі людей, загиблих через тортури на Донбасі", - йдеться у записі Червоного опору, який посилається на "офіційного представника МЗС ДНР" Костянтина Долгова.
За його словами, охороняється цей могильник добровольцями з батальйонів «Донбас», «Азов» та частинами Нацгвардії.
«Ті дані, які ми маємо, свідчать про те, що в тому ж Маріуполі на території аеродрому, який зараз не працює, за наявною у нас інформацією, яка, на жаль, достовірна, знаходиться могильник, в якому не менше 2,5 тисячі тіл людей, які пропали безвісти. Перед цим вони піддавалися тортурам, приниженням і живим звідти ніхто не вибрався», - заявив Долгов.
Нагадаємо, депутат Державної Думи РФ Дмитро Гудков опублікував листа восьмиклассника з Донецька Кирила Сердеги, в якому той просить парламентарія скоріше визнати ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?