Офіційний представник МЗС Росії на лабутенах насмішила соцмережі: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Офіційний представник МЗС Росії на лабутенах насмішила соцмережі: опубліковано фото

Офіційний представник МЗС Росії на лабутенах насмішила соцмережі: опубліковано фото

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова  насмішила соцмережі своїм селфі з паризьких вулиць.

Як повідомляє ONLINE.UA, своє фото Захарова опублікувала у Twitter і Facebook

"Парижем неможливо вдосталь надихатись. 7 хвилин до перемовин так само мало, як і 7 годин або 7 днів", — підписала вона свої фотографії.



Соціальні мережі миттєво відреагували на знімки росіянки, відомої своїми антиамериканськими заявами.

«Марія Захарова з айфоном на лабутенах у Парижі. Не здивуюся, якщо в неї у сумці заборонений пармезан! ТРИМАЙ ШПИГУНКУ!» — написав у Twitter користувач лондонзовёт.



"Судячи з сумки а-ля "сходи в гастроном", вона її поцупила в якоїсь бабусі", - написав користувач Ёвая Луганда.



«А потім вона кричить з телеекрану, яка погана Європа», — підтримав Вячеслав Абызов.


«Це вона на батьківщині бухає і не миється, а в Парижі біля дорогих бутіків представляє інтереси батьківщини», — написав Alex @Kviabchuk.

Старик Ромуальдыч припустив, що «в сумці у неї пів-литра», а Валерий Трубогонов запевнив, що «це зависть і наговори — Марія патріот, все на ній вітчизняне, туфлі фабрики скороход, а замість прокладок вона використовує вату».


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше стали відомі результати 5-годинних перемовин міністрів Нормандської четвірки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?