Турчинов виступив з несподіваною заявою щодо власних українських ракет
Категорія
Україна
Дата публікації

Турчинов виступив з несподіваною заявою щодо власних українських ракет

Турчинов виступив з несподіваною заявою щодо власних українських ракет
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Найближчим часом Україна планує  проводити пробні запуски ракет, створених виключно на вітчизняних підприємствах.
Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Интерфакс-Украина".
"Наші вчені, конструктори та інженери забезпечили виробництво на наших українських підприємствах усіх необхідних компонентів, отриманних раніше в кооперації з РФ, що дає нам змогу не лише на виставках показувати ракети, але й використовувати їх у бойових умовах", — запевнив він.

Також секретар РНБО відзначив, що "найближчим часом ми плануємо проводити пробні запуски ракет повністю українського виробництва, створених в кооперації виключно українських підприємств".

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше Турчинов розповів про свій візит на презентаціх новітнього українського озброєння і техніки, а також виклав фото і відео.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?