Путін подарував дівчинці з Донбасу тварину: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін подарував дівчинці з Донбасу тварину: опубліковано фото

Путін подарував дівчинці з Донбасу тварину: опубліковано фото
Джерело:  c-inform.info

Президент Росії Володимир Путін наказав подарувати хворій дівчинці з окупованого Севастополя, родина якої втекла з Донбасу, собаку породи чіхуахуа.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  «Крыминформ».

Собаку 11-річній Аліні Зиковій передав заступник «губернатора» окупованого Севастополя Євген Дубовик.

«Ти, Аліна, писала президенту листа. У нього стільки проблем, але він знайшов час на те, аби тобі відповісти і виконати твоє бажання», — вірнопіддано заявив він, передаючи цуценя.

За словами матері дитини, дівчинка давно мріяла про собаку і одного разу по телевізору побачила, як Путін «діткам дарує подарунки», і написала йому листа.

Варто зазначити, що родина Зикових переїхала до Севастополя два роки тому з шахтарського містечка Добропілля на Донбасі. 

«Переїзд був вимушеним. У Аліни складне захворювання нирок з чотирьох років, яке призвело до гострої алергії на вугільний пил, тому ми дослухалися до побажання лікарів і змінили місце проживання. Підштовхнули нас і бойові дії у нашому регіоні», — розповіла вона.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше мешканці Донбасу на стінах будинків зробили Путіну непристойну пропозицію сексуального змісту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?