Російський фашист розвінчав бойовика Стрєлкова-Гіркіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Російський фашист розвінчав бойовика Стрєлкова-Гіркіна

Російський фашист розвінчав бойовика Стрєлкова-Гіркіна

Російський фашист Антон Раєвський, який ніколи не був прихильником президента Росії Володимира Путіна, але воював на боці проросійських бойовиків, розповів про причини  війни на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Антона Раєвського для  Радіо Свобода.


"Я вважаю, що ця війна була розв'язана спецслужбами і політиками обох держав, не тільки Російської Федерації. Гіркін-Стрєлков виконував замовлення Москви. Те, що була така колотнеча в Слов'янську, красивий лейбл, відродження царського самодержавства, православ'я і все інше - це всього лише була приманка для російських патріотів правого спрямування, щоб залучити їх до своїх лав, заманити на південний схід України, в цій братовбивчій війні всіх перемолоти", - розповів російський націоналіст.


За словами Раєвського, його ставлення до війни Росії і України на Донбасі в корені змінилося. Він зазначив, що, хоч і не зайняв проукраїнську позицію, тепер виступає за мирне вирішення конфлікту.


"Я вважаю, що потрібно цю війну зупинити, щоб там був мир. Я за мир", - додав Антон Раєвський.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше з'явилося відео, на якому відображено, як  війна змінила міста Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?